swlogo300

 

 

 

telefoon  06 - 22 55 67 85  email info@swrestauratie.nl

Autoschade Beilen is gespecialiseerd in autoschadeherstel.

Verzekering

Of u nu verzekerd bent of niet, wij repareren voor iedereen en voor elke verzekeraar alle soorten autoschades. Wij regelen de afhandeling met verzekering en schade-expert. Mocht u door uw verzekeraar of tussenpersoon naar een andere hersteller worden gestuurd vanwege een eigen risico-of no-claim regeling, dan is dat geen enkel probleem. Wij kennen deze regelingen en passen ze ook toe, voor elke verzekeraar. 

Geen eigen risico

Kleine of grote schades, bij ons betaalt u in de meeste gevallen geen eigen risico! En indien nodig, staat er ook en leenauto voor u klaar. Een uitstekende service; alles wordt voor u geregeld.

Schade melden

U meld de schade aan ons. Dat kan telefonisch, of u kunt bij ons op het bedrijf langs komen.
Wel schade, maar geen opgaaf bij verzekering? U kunt met uw voertuig langskomen, wij maken een calculatie van de schade en geven vervolgens een prijs op.

Verzekeringsschade?

Het is van belang om te weten hoe u verzekerd bent. Bekijkt u dit van te voren in uw polis.

Gegevens verzamelen

Wat neemt u mee?

  • Kentekenbewijs
  • Groene kaart
  • Rijbewijs
  • Schadeformulier

Wij nemen alle benodigde informatie met u door:

  • NAW-gegevens
  • Voertuiggegevens
  • Schadegegevens ( schade formulier en digitale foto’s van de schade)

Wij maken een kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart.

De schade wordt gemeld bij uw verzekeringsmaatschappij. Dit kunt u uiteraard ook vooraf zelf doen, maar lees dan eerst het kopje “Jij Bepaalt”.
De verzekeraar zal u naar een bij hun gecontracteerd schadebedrijf sturen. Hier hoeft u niet mee akkoord te gaan. Net zoals bij gecontracteerde bedrijven, bieden wij vervangend vervoer aan. Ook het eigen risico dat u dient te betalen is bij ons bespreekbaar. U bent klant en u bepaalt waar u uw auto wilt laten repareren.

Expertise

De calculatie van de schade besteden wij uit. Digitale foto’s van de schade, kopie van uw kentekenbewijs en groene kaart sturen wij door naar de schadecalculator. De schade nemen wij door met de calculator. Vervolgens wordt de schade vastgelegd in een schaderapport. Arbeidsuren, de eventueel te vervangen delen en de te verrichten werkzaamheden worden verwerkt in dit rapport. Het schadebedrag wordt vervolgens bepaald.
Het rapport en de foto’s worden doorgestuurd aan de verzekeringsmaatschappij.
Let wel: Indien u de auto niet door ons laat herstellen, brengen wij de taxatiekosten van € 70,00 bij u in rekening.

Akkoord voor opdracht

U als klant bent de enige die opdracht kan geven voor schadeherstel aan uw voertuig!
De verzekeringsmaatschappij, tussenpersoon of schade-expert kan alleen de toestemming verlenen, de betaling toezeggen, aan u als klant, maar nooit om een schade te herstellen!

Indien u akkoord gaat kan er een afspraak gemaakt worden voor het uitvoeren van de reparatie. U kunt gebruik maken van vervangend vervoer. Ook is het mogelijk dat wij de financiële afhandeling van u overnemen met de verzekeringsmaatschappij. U dient hiervoor een akte van cessie te ondertekenen.
De dagen voor herstel van uw voertuig worden vastgelegd.

Vervangend vervoer

Tijdens het herstel van uw voertuig, kunt u gebruik maken van een vervangende auto. U dient het formulier Gebruikersovereenkomst vervangend vervoer in te vullen en te ondertekenen. Hierop staat vermeld: de voorwaarden, datum van vertrek/ terugkomst en kilometerstand. Vervoer van dieren en roken in de auto is niet toegestaan.
U dient de auto netjes en met volle tank terug te brengen.

autoschadebeilen

jijbepaaltGarantie

Volg ons op Facebook

Per 1 november 2017 kunt u ons vinden in Hoogersmilde!

Rijksweg 213
9423 PG Hoogersmilde
06 22556785